godkväll/natt



Fastnade vid melodifestivalen förut, dannys låt va ju helt okey,, men något jag stör mig på enormt mycket är de sugiga mellan skämten som blir värre och värre för varge år i melodifestivalen.
Nanne Grönvall, vad i helvete höll hon på med, man sjunger inte whitney huston bara sådär, och absolut inte sådär sugit, de va ju tillockmed falskt! visst de skulle väl vara en kul grej då hon hade blivit transformerad till en #soul diva" men de va nog inte meningen att man skulle skratta åt hennes sång!

aja whatevva, bakade ju bullar förut, o de gick ju åt fanders, tror inte att jag fattade de där me torrgäst riktigt, för bullarna jäste knappt ingenting!
men de smakar gott om man värmer dom lite i micron ;)

nu glor ja på en film på trean, och zappar över till 6an ibland för att titta på this is it! de e awesome att se hur michael jakson jobbade, sen blire sängen för jag ska upp tidigt imorn och jobba!

natti natti

Kommentarer
Postat av: Ella Jacobson

Hejj, hur mår du ? :)

2011-02-06 @ 08:04:42
URL: http://typsyskon.blogg.se/
Postat av: Eric KILLBLOGG!

haha ;)

men hur lågnt är västerås från stockholm?

jag tror att jag har varit där ;p

2011-02-06 @ 19:56:38
URL: http://ericstylee.blogg.se/
Postat av: Miss0 - mitt liv i Oslo

Jag gilla inte heller årets upplägg av Melodifestivalen. Vilka skämt var egentligen roliga? Och Nanne.. herregud. Bättre kan hon! Haha.



Btw, är du från Västerås? :D

2011-02-07 @ 14:05:01
URL: http://www.miss0.blogg.no
Postat av: Alexandra

håller helt med om det du skrev om Melodifestivalen! och helt ärligt, har inte Nannes bäst före datum gått ut för ett bra tag sen .. ? xp

2011-02-08 @ 18:27:12
URL: http://mitsch.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0